AJ AJ KAPTEN!!

3 dagar och 2 natter pa underbara vackraste och heeeelt fantastiska Whitsundays!!! Vi visste ingenting alls om vart vi skulle, vad vi skulle gora eller vad vi skulle packa med oss? Vi hade blivit uppgraderade till en 3 Dagars segelbat tur med Pride of Airlie!! Snacka om tur vi hade for det visade sig vara en super fin bat, med ett super mysigt crew!! Det var jag, maria och 15 andra pa baten. Vi stack ivag till stekande sol, klarbla himmel och isblatt hav framfor oss. Skon musik i hogtalarna pa baten och alla hittade sin egen lilla "spot" och la sig pa "soldacket" och sola eller chilla med en kall dryck i handen! Whitsundays here we come!!

Forsta dagen var vi ivag och badade (vi var tvugna att svalka av oss pga av HETTAN) foresten sa ar man tvungen att ha pa sig en rymdliknande vatdrakt pa sig nar man badar har i havet. Pga stingrockers "brannmaneter" som ar farliga. Sa man sag lite lustig ut! Sen drog vi vidare till varan O. Vi hade en hel O for oss sjalva! Alla blev nog forvanade nar vi kom fram till den langa piren pa On. On var grym! Palmer langs stranderna, bungalows i kullen, en stor pool omgiven av baren, aplmer och fontaner! On var helt enkelt GRYM! Fanns aven Golf, tennis osv dar.
Vi la oss i skaplig tid for dagen efter skulle vi upp kl 7 och ut med baten igen!

Efter en god frukost bestaende av bacon och agg sa drog vi alla ut igen! Forsta stallet var snorkling! OCH HERREGUD! vilken fin sorkling tur det var! Vi sag alla varldens fiskar i alla mojliga storlekar och farger! Vi sag en fick som nastan var lika stor som oss! men tyvarr inga turtles! Senare akte vi ivag till Whiteheaven. Vi klev av baten och borjade vandra upp mot Ons View point! VILKEN UTSIKT!!!!! Gar inte att beskriva men kritvita strander mottes dar nere tillsammans med turkost vatten osv!! ordet fint racker inte till!

Sen stack vi till en strand och badade och spelade Beach Fotboll med hela ganget pa stranden tills det var dags att aka hem till on igen! Val darhemma sa kaptenen Trent att kvallens tema var DJUNGEL! Sa det var bara att ge sig ut i djungeln och hamta sin "outfit" for kvallen! Jag och maria satsade val inte till 100% kanske men andra gav allt! Priser fanns ju att vinna! Kvallen bestod av en god buffe och Massvis med Drinking-games, dans pa borden, fashion-djungel-catwalk osv. En mycket bra kvall! Tyvarr skulle vi upp lika tidigt morgonen efter igen... zZzZzzz

Sista dagen blev det mer snorkling i finaste vattnet ni kan tanka er! sokandet efter stora SUPER stora skoldpaddor fortsatte utan resultat! men mycket annat sag vi!! GRYMT FINT! Sen seglade vi vidare hem mot Airlie beach igen efter 3 grymma dagar ute pa vattnet!! Jag och mia hade ju ett dyrt plan att hinna med!!!

Vi hann eftersom att chefen och hans polare stod och vantade pa oss i hamnen med vaskor och allt och korde oss i racer fart till flygplasten! Dagens hjaltar! Vi hann! !!

Nu ar vi tillbaka i sydney igen! HOME SWEET HOME :)















// matroserna


Kommentarer
Postat av: mamma marran

ja, vilka hjältar!!!

Skönt att ni hann med flyget...



här har vi sol o takdropp!!

2010-03-11 @ 16:36:10
URL: http://bodinhelfrich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0