En snabb resa genom nord-on!!

Sen sist har vi hunnit med manga stader och stallen! Eftersom varat flyg till L.A gar den 22/4 sa fick vi snabba oss lite igenom nord on efter queenstown eftersom vi valde att stanna dar lite langre! :) men det var det ju vart!

Vi har iallafall hunnit vara en natt i Christchurch, Kaikura, Wellington (huvudstaden dar vi besokte "lord of the ring" museum osv), Taupo och nu ar vi i storstan AUCKLAND! dar flyget gar ifran!! Dar vi absolut trivdes bast efter Queenstown ar UTAN TVEKAN fina och mysiga lilla Taupo! Dar bodde vi pa ett super mysigt litet hostel i 3 natter och hangde med massa av harligt folk. Vi vandrade till ett vattenfall (tog oss ca 40 min genom "djungeln") och var super fint! Dessutom gick vi till varm vatten kallan! Aven kallad Hot-spring! SAAA HAFTIGT! En liten "pool" del av floden som ar uppvarmt av marken av vulkanerna som ar aktiva och vattnet nastan bokstavligt kokar!!! runt 45-50 grader! Sa underbart att sitta i och sedan simma ut i det iskalla vattnet langre ut! Harlig kansla! Som en utomhus jaquzzi fast tusen ganger skonare! :)

Nu ar vi som sagt i Auckland och om 4 dagar gar planet till L.A USA!!! wihooooooO! SNART DAGS ATT PACKA VASKAN OCH PA MED BASTA PARTYHUMORET! :D Maria ska ju firas!!!!! THE BIG 21!!!!!!!!! Vi ska ha KLUBB DEBUT I USA ;D kommer bli grymt! :)

Hoppas ni har det bra dar hemma i askmolnen! :) PUSS PA ER ALLA!!

LITE PICS!










//CHAILATTE LOVERS

Kommentarer
Postat av: elin

babes, vad fint de är och vad bra ni har det!! :)

saknar er massa men njut av världen och fan va nice me USA, jag vill också. P o K

2010-04-20 @ 21:09:19
URL: http://elinfinn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0